sâmbătă, 26 mai 2012

Ploua dezolant

Nu-mi amintesc sa fi trait pana acum o primavara asa de urata. Zici ca-i toamna. Burnita, frig... Minitehnicus a ajuns la exasperare. Nu poate face mai nimic din lucrarile marete pe care si le-a propus si asta il face nervos si irascibil. Trebuie imblanzit cu papa bun, asa ca m-am pus iar la aparatul de mosmondit paste si am ars inca o portie de ravioli cu carne plus una de tagliatele. Din pacate, nu e totul sa stii sa le faci, mai trebuie sa stii si cum sa le fierbi. Le-am lasat pe foc prea iute si jumatate s-au desfacut, dar nimeni n-a avut nimic de obiectat. S-au mancat imediat.
E o mare problema uscatul. Eu le-am intins prin toata bucataria.
Baiatul meu cel mare nu s-a lasat nici el mai prejos si ne-a pregatit (surpriza!) bomba asta calorica:

In fine, ca sa revenim la gradina: Minitehnicus mi-a ascultat rugamintile si a mai mesterit ceva: cadrul pentru fasolea urcatoare:


Am aflat si ce daunatori imi mananca frunzele de fasole si de ardei: sunt niste pui de melc, niste limacsi foarte mici. La fasole am pus granule de Optimol, dar la ardeii de sus, de pe terasa nu am mai avut. Trebuie neaparat sa fac ceva, pentru ca imi distrug ardeiasii si eu ce ma fac?

2 comentarii:

  1. Neaparat coaja de ou pisata si imprastiata printre ardei si fasole. Dupa ce se usuca coaja merge si sfarmata in mana.

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit articolul si am intrat sa-ti spun acelasi lucru despre cojile de oua.
    vad ca s-a mai spus deja. deci, succes!

    RăspundețiȘtergere