miercuri, 28 noiembrie 2012

21.12.2012

Nu cred ca am mai spus-o pana acum:  in ziua in care se va sfarsi lumea eu imi voi serba jubileul. Da, in acea zi voi implini 50 de ani, desi nu-mi vine sa cred, pentru ca eu ma simt de vreo 40 de ani (in ciuda tot mai deselor defectiuni  care - inevitabil - apar in functionarea acestei masinarii ciudate: corpul uman...).

7 comentarii:

  1. pai atunci sa-ti uram cu anticipatie "La multi ani!" si, sunt convinsa ca, pe 21.12.2013 vom face acelasi lucru. sa fii tu sanatoasa, ca de restul are grija Cel de Sus. Irina

    RăspundețiȘtergere
  2. inca nu stiu cum o sa sarbatoresc apocalipsa asta, dar sigur ma voi gandi la tine, urandu-ti la multi ani si distractie faina x 2, ca-s doua evenimente. apocalipse mai sunt, dar 50 de ani nu mai faci :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai nici eu n-as fi zis ca ai mai mult de 40 :)))
    important e cum te simti in suflet, caci corpul urmeaza legile lui. jubileu fericit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tuturor! Si eu va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. 21.12.20`12 este si ziua nepoatei mele,Sofia.Ma voi gandi si la tine si-ti voi transmite telepatic urarile mele de tinerete vesnica,cu toate"defectiunile"masinariei.La multi ani draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Primeste si de la mine in avans urari de bine! Daca nu voi fi ocupata cu saparea vreunui buncar, te voi vizita si in ziua cu pricina sa iti urez si in direct. Oricum, ciudate alaturari de cifre - 21122012 + 50 in coada. Pardon, 40. Sau 30?

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Urmaresc blogul dumneavoastra de ceva vreme, ma intereseaza foarte mult gradinile "utilitare" pentru a promiva un nou concept de gradina in randul celor ce doresc o gradina de lume dar si o gradina decorativa.
    Mi-ar face placere sa facem o legatura intre bloguri . Va astept cu o vizita pe:
    www.arhitectpeisagist.blogspot.com
    si
    www.amenajarigradini.blogspot.com

    Multumesc.
    alexghemail@gmail.com

    RăspundețiȘtergere