vineri, 7 decembrie 2012

Ce se intampla cu Gradinuca.ro????

Azi abia am putut sa-mi accesez blogul, din cauza ca o aveam in lista de bloguri. Poate cineva sa o avertizeze ca are ceva dubios pe blog? Din cauza ca o au si altii in lista, nu pot intra nici pe blogul Simonei, nici la inca vreo 2-3... E neplacut si pe urma, daca o scoatem toti, va fi neplacut pentru ea... Poate cineva sa faca mai mult?

10 comentarii:

  1. ai dreptate, i-am scris adinei. eu inca n-o scot din blogroll, mai las cateva zile, poate rezolva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, eu nu pot intra nici acum in blogul tau. Imediat imi apare mesajul ala de la Google Chrome si ma impiedica sa citesc. Asa ca ai si tu de suferit... Si noi, bineinteles. Am zarit ceva cu tuica si muream de curiozitate sa citesc, dar...

      Ștergere
  2. Si eu o am in blogroll, dar n-am avut probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu o am in lista, insa am incercat sa accesez blogul Simonei Fusaru si nu am putut - s-a afisat mesajul asta - "Google Chrome a blocat accesul la această pagină pe fusaru.blogspot.ro.
    În această pagină, a fost inserat conţinut de la gradinuca.ro, un distribuitor cunoscut de programe malware. Dacă accesaţi acum pagina, este foarte probabil să vă infectaţi computerul cu programe malware.
    Programele malware sunt aplicaţii software rău intenţionate, utilizate pentru activităţi precum furtul identităţii, pierderi financiare şi ştergerea definitivă a fişierelor."
    Probabil cel mai bine ar fi sa o scoateti temporar din lista. Daca puteti lua legatura cu Simona, poate ii transmiteti si ei asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. e am scos-o pe adinuca din lista, dar tot mi se pare straniu, eu am intrat si cu opera, si cu mozila, si cu chrome - ie nu servesc, is alergica :) - pe blogul meu si n-am avut probleme de accesare. setarile voastre de siguranta sunt motivul. si-am bagat si scan pe blog, nimic suspicios, e clean.

    RăspundețiȘtergere
  5. I-a spart probabil cineva serverul. Eu reusesc sa va citesc blogurile dand stop in broswer imediat ce s-a incarcat pagina inainte sa puce sa ia feedul din blogrollurile voastre. eu am scos-o temporar, pana se rezolva problema.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu o am in lista, dar n-am avut probleme cu accesarea blogurilor voastre. am vrut sa intru pe blogul ei mi-a dat acelasi mesaj pe care l-a scris Ardeia

    RăspundețiȘtergere
  7. din cauza ca o aveam si eu in lista, mi-a spus cineva cu chrome ca nu poate intra nici pe blogul meu. am sters-o, dar problema persista. eu pot intra pe toate blogurile voastre, dar folosesc mozila. daca nu am antivirus acasa, cum scanez blogul, simona? sau se poate scana de oriunde si se rezolva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar ia-ti un antivirus, gasesti pe net module free valabile un an ( avira, avg etc). nu-s cine stie ce, dar nici sa nu ai deloc nu e ok.
      poti sa-l scanezi de pe orice computer care are antivirus instalat

      Ștergere
  8. fetelor, mi s-a spus ca dupa stergerea gradinucai, problemele cu blogurile personale se rezolva dupa un oarecare timp. eu n-am facut nimic special si am incercat de pe un chrome al cuiva si nu mai da nici o eroare. puteti verifica si voi daca mai aveti probleme cu blogurile unde nu puteati intra?

    RăspundețiȘtergere