luni, 1 aprilie 2013

In sfarsit: insamantari!

Ma lupt de o saptamana cu o criza de lombosciatica aparuta din senin. Abia am putut sta pe scaun... si a trebuit s-o fac, altfel... cascaval ioc!
Abia astazi, profitand si de un pic de timp liber (nesperat!)... traiasca "saptamana altfel"!, am putut sa ma apuc de ceva prin gradina. Am pus sub folie: arpagic, salata si ridichi. In jardiniere salata si rucola, iar in ladite usturoi si multa, multa mazare. In ghivecele adanci am pus morcovi in trei culori (un rest de benzi de anul trecut din Germania si seminte noi din Franta - tot cadou).





















6 comentarii:

  1. Ce frumos! O idee excelentă de seră de răsaduri. Felicitări și pentru „dotare”, și pentru acțiune. Noi încă n-am ajuns să punem ceva, aici încă mustește pământul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sera este luata de la Lidl anul trecut. Adica betele si folia perforata. Dupa ce am cumparat-o, am vazut ca exista folie de-asta (mai multe dimensiuni) cam pe la toate magazinele de bricolaj, doar ca habar n-aveam... Iar betele sunt tuburi din alea albe pentru firele electrice. Noi am cumparat si pentru lazile mari, ca sa tina plasa pentru pasari.

      Ștergere
  2. Cea mai frumoasa gradina de legume pe terasa, pe care am vazut-o vreodata !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bune de tot ideile...Sunt pe o terasa de beton? Ma bucur ca v-am descoperit, o sa mai vin p'aci...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu ai pus mini-sera, eu doar ce am strans-o. Am acoperit-o cu folie neperforata si sub ea am pus in toamna patrunjel, ceapa, usturoi, telina si salata. Toate sunt mari si frumoase acum, si in plus am si consumat patrunjel si telina toata iarna. Poate o reprofilati si voi.

    RăspundețiȘtergere