luni, 27 ianuarie 2014

Viscol si martisoare

A venit si zapada. Prea multa si prea deodata. Minitehnicus nu mai pridideste cu lopata. Mai ajuta si baietii, dar sunt amandoi in sesiune si mai trebuie si sa invete.
 Mie zapada mi-a adus un ragaz de liniste in care m-am apelcat asupra unei activitati vechi de pe vremea tineretii mele: martisoarele.

6 comentarii:

  1. Multa rabdare si indemanare trebuie sa mesteresti asemenea frumuseti, prefer sa dau zapada decat sa ma puna cineva sa migalesc asemenea lucruri. Oricum, felicitari si sper ca iarna asta care n-a venit tocmai cu ganduri pasnice sa ne paraseasca inainte de Martisor. O zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase sunt martisoarele, mai ales alaturate zapezii :) Bravo !

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase foc mărțișoarele, chiar sunt extrem de simpatice. Treabă de migală și imaginație. Dar au ieșit superb. Felicitări. :)
    Dacă-mi permiți o mică observație personală: cel cu inimioara în ROGVAIV e cam gay - homaleții și-au făcut steag, format din dungile spectrului vizibil, dispuse orizontal. Dar mulți văd, puțini cunosc... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La chestia cu inimioara ROGVAIV nu sunt de acord. Si-or fi facut ei homosexualii steagul cum i-a taiat mintea, dar nu se poate spune ca au confiscat ROGVAIV-ul (iertat sa-mi fie barbarismul). Eu cred ca marea majoritate a populatiei habar n-are ce steag are comunitatea gay. Pana acum tuturor celor care mi-au vazut martisoarele le-a placut inimioara si nimeni nu mi-a zis ca seamana cu chestia aia... Pai ma gandeam sa fac si-un curcubeu intre 2 norisori. Pe ala cum sa-l fac?

      Ștergere
    2. :) Ai dreptate. Am zis și io acolo, n-am dat cu paru' și nici cu apă opărită. Dar mie mi se strâng mațele când le văd stindardul de Kurlanda prin pozele din presa online. La urma urmei, e și o chestie de piață. Se vând? OK. Nu? Asta e. :)

      Ștergere