duminică, 16 martie 2014

Insamantari de martie

Am dat startul. Am pus in sfarsit semintele de rosii. Urmeaza si ardeii.
 Am montat si minisera. Am pus arpagic alb si rosu, ridichi si salata de trei feluri. Poate om avea noroc sa le mancam de Paste.
 In lada mare probabil ca voi pune tot mazare.
 Stevia mea mult iubita a aparut peste tot in gradina. Nimeni nu are voie sa o deranjeze.
 Minitehnicus a taiat via, a montat solarul pentru apa (si a spart un tub), apoi mi-a scos jardinierele si galetile din beci. Atat de tare s-a muncit ca acum zace la pat. Tuseste rau de tot, il doare capul, are temperatura...
 
 Noutatea e ca s-a trezit broasca. Sta la soare si nu vrea sa manance. E prima hibernare pe care am apucat-o si nu stim cum sa ne purtam cu ea. (Cu el, de fapt.)
In rest, studiez la greu Pinterestul si ma inspir pentru lucruri noi. Am vazut deja niste chestii nostime care trebuie neaparat aplicate.

8 comentarii:

  1. Nu-mi dau seama de marimea testoasei, daca e mini sau din alea mai babane. Lui Minitehnicus , insanatosire grabnica, prevad ca va mai fi in curand de lucru iar la gradina si e nevoie de multe brate harnice.
    Stevia e din cea dulce? :) Am avut si eu o plantuta vara trecuta, dar a disparut, cred ca nu ii place iarna la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, este stevie ordinara, dar eu sunt nebuna dupa ea. Imi place asa de mult! Si salata, dar mai ales sarmalute! Mmmm, deliciu!
      Minitehnicus s-a imbolnavit cum nu se imbolnaveste el niciodata. Cum m-am imbolnavit eu anul trecut. Nu e obisnuit sa boleasca si e ca leul in cusca.

      Ștergere
  2. Spor la treaba si sanatate amandurora!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa aveti o saptamana cu spor si multa sanatate sotului.

    RăspundețiȘtergere