marți, 23 septembrie 2014

Werner s-a mutat in casa noua (prima din cele sase...)

Da, iubitul nostru broscoi a primit o casa adevarata, nu o vizuina in pamant cu ceva paie pe jos si cu o tabla proptita pe doi bolovani pe post de acoperis.
Minitehnicus si tanarul inginer electrotehnician aflat in al doilea an de masterat (vreau sa zic: fiu-meu cel mare) sau hotarat sa mestereasca ceva buuun de tot, ceva care sa-i fie casuta  testoasei si pe perioada iernii. Sa nu se inteleaga ca o s-o las afara, nu! O vom muta in beci cu tot cu casuta. Iata filmul evenimentelor:
 Dupa cum vedeti, are si rampa pentru ca sa se poata urca, are si paie noi si uscate, are si o zona mai ferita ca sa stea cand e vant si ploaie... Ce sa mai vorbim de panourile cu camera de aer care-i ofera confort termic!...
Nostimada este ca si-a dat seama imediat ca e pentru ea aceasta casuta. In prima zi i-am pus o tabla in fata locuintei vechi si am pus-o cu mana in cea noua, iar din a doua seara s-a dus singura la locul ei. A inteles imediat ca totul e pentru ea. Pe mine m-a lasat masca. E un animal foarte inteligent, desi pare exact invers.


4 comentarii:

  1. Cum, si nu il tineti iarna la adapost in casa? Rezista testoasele afara in zona noastra cu ierni atat de reci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai am scris in postare: o vom muta in beci, ca in fiecare an, dar de data asta nu intr-o lada, ci chiar in casuta ei.

      Ștergere
  2. Mama, garsoniera in toata regula!

    Am descoperit de unde sunt begoniile din header-ul tau: de la manastirea Moldovita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Am fost acum 6 ani acolo si am facut o multime de poze cu begoniile lor.

      Ștergere