joi, 7 aprilie 2016

Lalele si altele...












7 comentarii:

  1. Alea rosii in buchet sunt grozave ! Si ce de flori are visinul ! O sa faceti dulceata anul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dani, dac-ai sti de cata vreme ma uit la el ca sa creasca... Vreau sa se faca mare de tot, sa nu mai vad blocurile din fata. Sa nu se mai uite aia la noi orice facem.

      Ștergere
  2. :))) vad ca si tie iti place sa colectionezi. Superbe. Le scoti bulbii toamna in fiecare an?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca ar trebui scoase in fiecare an, dar din pacate nu reusim sa o facem. Le scoatem la 2-3 ani, de-aia cresc asa, padure.

      Ștergere
  3. Buna ziua! Am achiziotionat de curand dintr-un magazin niste seminte de Fragute ( mai exact de la AGROSEL - soiul Ruegen ). Am inteles ca ati plantat si dvs. in trecut astfel de fructe... imi puteti da niste sfaturi? Tin sa va anunt ca nu am mai plantat niciodata fragute sau capsuni, de aceea va rog sa imi spuneti spuneti cam cum se planteza, in cat timp ies, cand se pot rasadi si daca e bun soiul acesta. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, eu nu am plantat asa ceva si banuiesc ca mesajul asta e o soparla, de-aia nici nu voi da click pe numele dvs. ca sa va asigur traficul.

      Ștergere
    2. Nu este nici o "soparla", am vazut ca dvs. aveti multe flori si ma gandeam ca ati plantat si asemenea fructe. Oricum, multumesc pentru atentia acordata.

      Ștergere