sâmbătă, 1 aprilie 2017

Sushi art

Ce mai face mama pentru baietelul cel mic intors de la Londra? Sushi, sushi art, pentru ca lui ii place grozav sa manance asta...
 Ursuletii panda nu sunt foarte reusiti, dar este prima mea incercare, asa ca va rog sa fiti indulgenti.

6 comentarii:

  1. E reusit, sper ca si bun la gust.Da'chiar, cu ce se da gust in afara de sare si piper? Nu am facut niciodata.
    Ma bucur pentru bucuria ta de a-l avea acasa pe fiul tau :) Bucura-te...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucuria-mi va fi scurta... Dupa Paste pleaca pe timp "nedefinit". Asa a zis. Se muta acolo. Tu ma intelegi cel mai bine ce simt.

      Ștergere
    2. Cat priveste gustul, in ptincipiu nimic nu se sareaza. Dar bucatica de sushi se moaie in sos de soia si putin wasabi, se mai pune sos dulce acrisor, ghimbir murat... nebunii. Unii il mananca asa cum e, simplu, ca sa simta gustul de alga, de peste crud...

      Ștergere
  2. Arata foarte bine, Iulia, felicitari ! Desi nu sunt fana sushi trebuie sa recunosc ca arata graozav. :) Sa va fie de bine !
    Si ii doresc fiului tau succes maxim si sa-i iasa tot ce si-a propus la Londra ! Iubesc foarte mult acest oras. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Mihaela. Eu nu sunt prea entuziasta. Dar o sa-mi treaca.

      Ștergere
    2. Stiu, te inteleg perfect, draga mea Iulia. Spre deosebire de noi, ei au alta deschidere si e pacat sa nu incerce. Poate nu va ramane definitiv acolo, cine stie. Si bine ca este cat de cat aproape. Puteti ajunge sa-l vedeti in cateva ore. Si el pe voi la fel.

      Ștergere