duminică, 19 februarie 2017

Aventura vegana continua

Ieri am descoperit semintele de canepa: gust de nuca maruntita si fulgii de drojdie inactiva: gust de parmezan. Am aruncat deja cate o lingura de fulgi de drojdie in ciorba de loboda, gust incredibil. Ma gandesc la retete....
Deocamdata ma delectez cu:
Germeni de mazare si sushi vegetarian:
 Mai merge si un muschi file productie Minitehnicus... Plus vinete si tofu cu chimen.
 Budinca din seminte de chia in lapte de grau spelta, cu nuci, grau incoltit, fructe si un strop de sirop de agave:
 Quinoa cu ardei, castravete si mango:
 Nelipsita argila de la Mircea Bocan:
 Merge si un avocado pe galete de orez:
 Baza salatei de iarna:
Cumparaturi online:  
 Iar am facut ravagii la magazinele cu produse asiatice:
 Aventura continua!





8 comentarii:

  1. Bravo, esti grozava!
    Nu vrei sa ne impartasesti si noua din retete sau din sursele de unde te inspiri? Ca indata incepe si postul si tare m-ar fi utila o idee deja testata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma inspir de pe net. Am citit tone de bloguri, am ales retete... dar nu sunt chiar la stadiul sa nu ma mai ating deloc de produse animale sau sa nu mai folosesc deloc focul. Nu prea inteleg de ce toti incearca sa imite felurile obisnuite de mancare. Pana la urma, o salata asortata e mai buna ca toate. Am norocul ca imi place mancarea asiatica, iar ei sunt mereu la limita crudului. Mor dupa pachetelele de primavara, chiar asa, crude. In esenta, poti manca orice cu sos de soia si sos dulce-acrisor de ardei iute.

      Ștergere
    2. Sunt site-uri romanesti deja consacrate: cel al Critelei Georgescu, cel al Oliviei Steer, mai e unul cu retetele Elenei Nita Ibrian...

      Ștergere
  2. Nu auzisem pana acum de drojdie cu gust de parmezan :) O sa caut foite de orez, mi-ai facut pofta de spring- rolls.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur ca daca as incepe asa ceva, ar trebui sa inlocuiesc total lista de cumparaturi. Te admir ca poti. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere