Zi de cumparaturi, cu precadere la raionul asiatic. Noutati: Spaghete din faina de hrisca, linte verde si neagra.
In timp ce....
Putin humus nu strica:
Finalul apoteotic:
Nelipsita mea budinca din seminte de chia, de data asta cu un fruct pe care abia l-am descoperit: KAKI. Gust fin de piersica si pepene galben. O bunatate!
Mi-am facut o lista cu meniul zilnic pana pe 9 martie, asa ca sa nu am motiv sa zic: nu mai stiu ce sa fac de mancare :)
RăspundețiȘtergereEu am facut humus din toata punga de naut uscat, asa ca a iesit un castron intreg. Eu nu prea am deosebit de fasole frecata, doar ca in humus am pus seminte rasnite de susan.
Alte seminte de facut mancare, nu am luat inca. Mai vedem.
Deocamdata imi caut semintele vechi si le pun la incoltit pentru muguri, germeni sau ce-o mai iesi.
Iulia, mai mergi la serviciu? Atunci ai cu cine schimba impresii despre toate astea... Spor!
In principiu e ca fasolea batuta, dar humusul mai are tahini si zeama de lamaie, iar fasolea ceapa prajita. Pana la urma au gusturi diferite...
ȘtergereCat despre serviciu, sunt multe de spus. Dar numai in privat. Daca vrei, pot sa-ti povestesc.
Stii de ce te-am intrebat? Daca esti mult acasa sau putin, fiindca nu-i totuna. Pentru acest mod de alimentatie cred ca trebuie mult timp, poate ma insel.
ȘtergereCe, nu stii e-mailul meu? elisavasu@gmail.com
Lintea ai facut-o mancare sau supa ? Noi o avem in meniu aproape saptamanal. Supa cu ceapa, suc de rosii, usturoi si ulei de masline. In ultima vreme adaug si putin sirop facut din must de struguri concentrat. Sa incerci kaki si in salata de laptuci, se potriveste grozav.
RăspundețiȘtergereAm facut-o mancare, cu carne de pui. Dar o voi incerca si supa.
Ștergere