joi, 9 martie 2017

Mucenicii fara mucenici

Asta e o sarbatoare la care pe vremuri faceam mucenici si dadeam si la altii. Si de-aia in zeama, si de-aia moldovenesti. De vreo 3-4 ani nu mai fac nimic. Aia in zeama mi-i mancam singura, iar aia din coca de cozonac se mancau atunci, pe loc, apoi tot eu ma luptam cu ei.
Vremurile se schimba si noi trebuie sa ne adaptam, asa ca azi am primit comanda pe net de superalimente si trebuie sa fac cercetare cum se mananca. Faina de samburi de struguri, tapioca, amarant, si altele.
Ieri am facut galete cu zucchini, hrisca, seminte de in, un ou si putin cascaval. S-au batut baietii pe ele!

2 comentarii:

  1. Seminte de in folosesc si eu la smoothie, am luat 1 kg, le rasnesc cand le folosesc. La chiftele astea ale tale baza e din dovlecel si cascaval plus ou sa se lege, caci restul e praf din acele seminte si nu poate fi mult, da? Nu pui si pesmet un pic?
    Toate bune, Iulia draga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hrisca inmuiata si dovlecelul au fost baza. Restul a fost ca sa se lege (si oul, si cascavalul).

    RăspundețiȘtergere