vineri, 10 martie 2017

Retete noi

Castraveti cu tapioca, susan negru si rodie:
Conopida marinata/murata in sos de soia si sos dulce-acrisor:
Spaghete din hrisca (delicioase!) cu ciuperci si rucola:
Budinca de chia, tapioca, rodie si mango, plus putin sirop de agave:

2 comentarii:

  1. Nu recunosc decat castravete umplut cu ceva?Conopida de la ce are culoarea bej? Sub taietei ce mai e? :))
    Sa-ti zic ceva sa razi? Daca i-as pune sotului asa de putin in farfurie, ar continua sa manance pita cu ceva ca sa se sature :)
    Sa ne spui si cate-o reteta, nu cu gramaje, doar ce contine mancarea de pranz. Thx!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am completat. Cat despre cantitate, sa stii ca si eu mananc mai mult sau mai multe feluri, dar pentru poza, ca sa arate frumos, am pus mai putin in farfurie.

    RăspundețiȘtergere