joi, 16 ianuarie 2014

Asta e visul meu

http://uk.news.yahoo.com/green-fingers--pensioner-breaks-world-record---producing-1-355-tomatoes-from-one-seed-113135916.html#yg0TDFS
Sau macar:

8 comentarii:

  1. Super tare. Un vis gigantic dar, nimic nu-i imposibil cand investesti truda si pasiune in ceea ce faci. Weekend placut plin de inspiratie si idei creatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima fotografie da, pare realizabil, a doua fotografie imi pare trucata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu e trucata. Da o cautare pe Google cu "tomatoe giant tree" si-ai sa vezi.

      Ștergere
  3. O sa intru pe link, sa vad daca scrie ce soi de rosie e, mor de curiozitate :) La poza a doua, se dau explicatii ? Mai degraba seamana a vita de vie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate poza a doua o am de mai demult si nu mai stiu de unde...

      Ștergere
  4. Iulia, rosiile cherry din prima poza, ghiveciul acela, nu mi se pare greu de realizat, doar sa ai un ghiveci mare, sa plantezi in el multe fire de rosii cherry, dar deja inflorite, adica iesite din greu si sa fie tot timpul la soare. Apoi rezemate firele cu araci , pe masura ce cresc.
    Eu nu am un loc cu atata soare ca as face asa un aranjament "fructal" :)In schimb iti doresc tie mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestia e ca noi nu stim cum sa strangem mai bine tufa de cherry in jurul unui arac, pe cand nenea asta n-a stiut cum s-o rasfire mai bine. Si-atunci normal ca s-a dezvoltat asa frumos.

      Ștergere
    2. Cam asa :) Insa noi nu pueam multe fire in acelasi container, ceea ce cred, este cazul din poza asta.Ba, sa nu mint, chiar am avut asa ceva in curtea gainilor, cam 5 fire de kumato, foarte productive, dar inghesuite intre gard si cararea pe care circulam, deci le-am orientat in sus pe toate, asa ca aspectul era ultimul lucru , nici nu m-am gandit la el :(
      Pentru asa ceva trebuie sa ai si spatiu sa se labarteze, la soare fiecare fir. Eu daca fac asa nu mai stiu cum sa ma apropii de ghiveci sa fac lucrarile necesare, legatul etc.Astept sa vad la tine, Iulia, minunea asta de frumusete :)

      Ștergere