vineri, 16 martie 2012

Noutati

Semincioarele au dat rod. Castravetii si dovleceii primii, ca de obicei, apoi rosioarele si vinetele. Ardeii se mai gandesc...


Problema e ca abordarea diferita de anul acesta m-a lasat cu destule paharele goale. Pot sa spun sigur ca nu voi mai cumpara seminte de la NOVA SEM. Ies doar jumatate din ele. Asa ca astazi am pornit la semanaturi noi, mai ales ca buna mea prietena M. mi-a trimis din Germania niste seminte bestiale: rosii negre ca ciocolata (Bombonera) si unele care seamana cu black thula: Noire de Crimee, dovlecei, topinambur, morcovi si cartofi in forme nemaivazute si nebanuite de mine pana azi.

Daca totul va merge bine, la vara se pare ca voi recolta cam asa ceva:


Multumeeesc, M.!!!!!

4 comentarii:

  1. Si pe mine ma fascineaza legumele astea ciudate. Mereu am zis ca o sa le incerc cu prima ocazie cand o sa am o gradina. Cum suna piure de cartofi bleu, sau bulion maro, verde sau alb. Mai ales pentru copii cred ca e ceva interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai lasat fara cuvinte.Sigur nu-s vopsite?Iti dai seama ce mancare aspectoasa ar iesii?Adevarata pictura:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, m-am interesat. Sunt soiuri naturale. Cartofii sunt plini de antioxidanti, cam la fel cu afinele. Si acestia, si topinamburul sunt mai potriviti pentru cei diabetici decat cei obisnuiti. Mie si morcovii mi se par nemaipomeniti. Abia astept sa-i vad cu ochii mei.

      Ștergere
  3. Sunt foarte curioasa ce vei recolta:))Sa ne tii la curent!
    Iti doresc un an bogat in multe culori:)))

    RăspundețiȘtergere