marți, 5 februarie 2013

Minitehnicus si afumatoarea lui fermecata

Ne pregatim de o noua transa de mezeluri si eu nu am postat nici macar primele produse ale acestei ierni. Trebuie sa-mi repar greseala: iata ce a mesterit Minitehnicus in decembrie:
Sper ca ati remarcat ibricul cu tuica fiarta la botul calului.

9 comentarii:

  1. mooaaa...ce e acolo la voi! pai evident ca nu se putea fara o gura de tuiculita :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ahhhh....arata foarte bine...mmm parca imi vine sa musc din ecran....

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare!!!
    Eu anul asta am apelat la o vecina careia i-am platit dinainte cu varf si indesat,in speranta ca va face treaba buna,pentru ca eu inca nu stiam exact cu ce se mananca afumatul asta.
    Nici nu mi-a afumat bine sunca, si tot ea era cea nemultumita.La anul imi voi face singura toata treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte, foarte bine arata preparatele. Desi nu sunt chiar un fan inrait al afumaturilor, n-as refuza un asemenea festin :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu le afumam tare. Numai un pic si cu fum cald, nu cu fum rece. Adica le lasam numai ca sa ce mai coaca un pic si le scoatem imediat, pentru ca ele sunt oricum fierte. Nici mie nu-mi plac afumaturile, mai ales alea care se fac cu fum rece si care stau sa le bata fumul cate 3 zile!!! Afumaturile sunt nesanatoase.

      Ștergere
  5. Felicitari sotului! Si acum daca tot ne-ai deschis apetitul, poate ne explici si cum e facuta instalatia. Ibricul e obligatoriu la afumatoare, asta stiu sigur. Ca sa ne afumam un pic - tot la rece. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aici niste poze mai edificatoare:

      http://gradinilesemiramidei.blogspot.ro/2011/11/am-revenit.html

      Ștergere