sâmbătă, 16 august 2014

Doua filme cu Werner (sau Vernica...inca nu m-am hotarat) - testosul viril

Primul - broscoiul nostru a descoperit in gradina un rival mult mai mare decat el: masina de tuns iarba (manuita de Minitehnicus). Se pare insa ca avem un broscoi curajos care nu se sperie nici macar de masina pornita.
https://www.youtube.com/watch?v=uCM26XyUcHE
Al doilea - dupa lupta istovitoare, urmeaza premiul: impreunarea cu o piatra (in lipsa de o broasca testoasa adevarata...).
https://www.youtube.com/watch?v=hMYrUtqadCM

10 comentarii:

  1. Un broscoi cu f. multa personalitate! De ce nu-i cumparati o broasca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand am inteles ca nu se gasesc pentru ca e ilegal comertul si se pare ca si posesia. Eu am aflat abia vara asta. Sunt protejate prin lege.
      Oricum ar fi, se pare ca un mascul nu se poarta prea frumos cu femela. Intai o pocneste bine, cam tot cum a facut el cu piatra, apoi se imperecheaza si pe urma iar n-o suporta in preajma lui. O alunga la fel ca si pe un mascul.

      Ștergere
  2. Iulia, eu am interpretat altfel, el plezneste piatra ca-i...de piatra :D Daca era partenera ar fi fost mai gentleman.Mie mi-a placut testoasa in Nemo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, in regnul animal cam asa se intampla: masculul ii aplica mai intai o corectie femelei, abia apoi o iubeste...

      Ștergere
  3. Broscoiul vostru (votez pentru Vernica) se lupta cu masina de tuns iarba pentru ca isi apara pietrele. In capusorul lui piatra este Vernicica si nu vrea sa o imparta. Apoi, firesc...o bate putin si pe ea ca s-a uitat gales la masina. Sa stie cine e stapanul in ograda! Foarte dragut! Ce faci cu el iarna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hiberneaza din noiembrie pana in aprilie. Il tin in beci intr-o ladita de lemn cu paie. la aprox. 5 grade.

      Ștergere
  4. Deci il vom vedea si la primavara. Hibernare usoara si vise frumoase!

    RăspundețiȘtergere