duminică, 27 mai 2012

Nu sunt singura...

Iata un alt exemplu de ce se poate face pe o suprafata mica. Fratello s-a aplicat si a creat o oaza de verdeata cu legume frumoase si sanatoase. Pasiunea lui sunt pepenii. Are deja trei si-i vegheaza cu mare grija. Nu am fotografiat toate rasadurile, am sa vi le arat cand vor fi puse "in brazda".

4 comentarii:

  1. Foarte tare ideea, Iulia. O gradinuta pe o suprafata mica. Merge si in fata blocului :)) Eu vreau sa stiu insa ce-s chestiile care o marginesc si unde se gasesc de cumparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestiile sunt niste profiluri de lemn luate de la Leroy sau Baumax, nu stiu sigur. Prin interior, spre pamant, este un profil de plastic, pentru ca pamantul sa nu strice lemnul.

      Ștergere
  2. Foarte draguta mini-gradina. Iar rosiile sunt asa de frumoase! Sugereaza-i lui Fratello sa aplice in gradina si vreo doua rasaduri de busuioc violet sau salata rosie, asa, pentru culoare! Asa cum este pusa plasa deasupra gradinutei am pus si noi deasupra rosiilor, prinsa de araci, ca sa le protejeje un pic de grindina de zilele astea. Si a functionat. PS Banuiesc ca Fratello pentru tine este cum e Sorela pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au si busuioc, si lavanda, si salata rosie, si morcovi, mai multe, dar in alta parte. Eu am fotografiat doar locul asta pentru ca e mai nostim. Mi-a placut mie mai mult...

      Ștergere